Bøger om sundhed

 

Bliv sund og slank med Anita Christensen. Få 2 e-bøger for kun 89,-. Sund livsstil på den fede måde.

Bøger om sundhed kan du finde alle steder, men hos sund anbefaler vi kun bøger, der tager hånd om HELE dig. Vi anbefaler derfor kun bøger om sundhed, der søger for at du får en sund og glad krop i det rigtige tempo. Vi anbefaler bøger om sundhed, der sætter fokus på mental sundhed, personlig udvikling og en sund fysisk. Hos sund sætter vi trivsel frem for alt.

BØGER OM SUNDHED – BØGER OM MOTION – BØGER OM MAD – BØGER OM MOTION – BØGER MED SUNDE OPSKRIFTER – BØGER OM PERSONLIG UDVIKLING – BØGER OM TRIVSEL – BØGER OM POSITIVE TANKER M.M.

Tab dig med Anita Christensen  anita christensen

Du får nu muligheden for at blive sund og slank med Anita Christensen, tidligere tredobbelt verdensmester i kvindeboksning, og Anja Nielsen, certificeret konsulent i ernæring og sundhed. Få hele 2 sundhedsbøger for kun 89 kr. Her få du bøger om sundhed og kost. Bøger om forbrænding, stofskifte og kroppens reparationsmekanismer. Tab dig med Anita Christensen på den fede måde. Tab dig uden at lide afsavn.

Vi har fokus på bøger om sundhed, der viser dig vejen i stedet for at diktere. Vi anbefaler sundhedsbøger, der giver dig de rette redskaber, så du kan nå dine mål om en sundere, slankere og mere muskuløs og energifyldt krop uden at stresse din krop. Vi tror ikke på slankekur. Her får du slankekur uden slankekur. Her bliver du slank uden kur. Spis dig slank og nyd livet imens. Der skal være plads til at kunne synde i ny og næ. Der skal være plads til veninderne og et glas rødvin. Få 2 sundhedsbøger for kun 89,-
Bøger der kan ændre dit liv

Tab dig og bliv sundere både fysisk og psykisk med de rette redskaber. Her sætte vi fokus på trivsel, på velbehag og på livet. Vi sætter spørgsmålstegn ved alt, hvor man ikke må. Vi er sunde med måde, men elsker sundhed. Vi er sunde uden at være fanastiske. Få sundhedsbøger og slankebøger uden slankekur til uhørt lav pris. Få dem som e-bøger og download allerede i dag. Vi giver dig 2 livsstilsbøger for kun 89,-

Tab dig med Anita Christensen - 2 e-bøger 89,-
Vi ved, at sund livsstil er vejen frem og kan hjælpe dig på vej. Hos sund gør vi brug af KROPSMÅLING med tilhørende krops- og forbrændingsanalyse, så DU LETTERE KAN NÅ DINE MÅL. Når du først har snuset lidt til vores mange spændende bøger om sundhed, så står sund klar til at hjælpe dig videre på din vej mod optimal fysisk og psykisk sundhed.