Tab dig med Anita Christensen og Anja Nielsen

Tab dig hurtigt, men på den sunde måde. Tab dig med tidligere tredobbelt verdensmester i boksning og Anita Christensen og ernæringskonsulent Anja Nielsen. 

anita christensen

Tab dig med Anita Christensen. Den tidligere tredobbelte verdensmester i kvindeboksning Anita Christensen ved om nogen, hvordan man holder sig slank og fit. Sammen med certificeret konsulent i ernæring og sundhed, Anja Nielsen, får du har opskriften på hurtigt vægttab. Hurtigt vægttab på den sunde måde. Tab dig i det rette tempo, så kiloene ikke ryger på igen efterfølgende. Her gælder det om at spise sig slank. Slankekur uden slankekur. Slankekur på den fede måde. Tab dig uden en helt masse regler. Her får du muligheder i stedet for begrænsninger. Her får du 2 e-bøger som sundhed og kost, om sundhed og livsstil, om sundhed og trivsel. Tab dig og få den vægt du har drømt om – vægttab, der holder. Her får du 2 e-bøger til kun 89,-
 

Effektivt vægttab – vægttab, der holder

Tab dig på en fornuftigt måde – det er det det hele drejer sig om. Hos sund får du sammen med certificeret konsulent i ernæring og sundhed, Anja Nielsen samt tidligere tredobbelt verdensmester i boksning, Anita Christensen, nu muligheden for at få 2 sundhedsbøger om kost og livsstil, slankekur uden slankekur til uhørt lav pris. Få de 2 e-bøger til kun 89,- kr. og begynd dit vægttab allerede i dag. Her får du lette og overskuelige redskaber til vægttab på den sunde måde. Tab dig med få grundprincipper. Tab dig uden at skulle lide afsavn og vigtigst af alt: Tab dig på den fede måde – den måde, hvor du spiser dig slank og trives rigtigt godt med det hele.

 

Tab dig med Anita Christensen - 2 e-bøger 89,-
 

Tab dig med lette grundprincipper

Tab dig med muligheder i stedet for begrænsninger. Tab dig med nye veje i stedet for “må ikke”. Anita Christensen og Anja Nielsen viser dig vejen til fysisk og pyskisk sundhed, hvor du taber dig på den sunde måde. Tab dig hurtigt og effektivt uden den kendte yo-yo effekt, hvor alle kiloene hurtigt ryger på igen. Forbliv slank og sund med få simple livsstilsændringer. Sund livsstil på den fede måde. Tab dig uden brug af slankekur og har du brug for at tænke slankekur, så tænk, at her har du vejen til slankekur uden slankekur. Tab dig, så du trives både fysisk og psykisk. Få gode råd og kyndig vejledning af Anita Christensen og Anja Nielsen. Her får du 2 slankebøger, der ikke er slankebøger, men vejen til varigt vægttab. Her får du slankekur uden slankekur. Tab dig på den fede måde med masser af muligheder – her skal du spise dig slank. Her få du gode råd om kroppen, om din forbrænding og dit stofskifte. Her får du gode råd til at optimere kroppens egne reparationsmekanismer. Tab dig og nyd det hele vejen…

Anita Christensen og Anja Nielsen
 

Tab dig med den rette kostsammensætning

Tab dig med den rette kostsammensætning. I disse e-bøger lærer du alt om at sammensætte din kost på en let og overskuelig måde. Tab dig ved at spise dig slank. Tab dig uden afsavn. Her får du konkrete redskaber og grundprincipper til en sundere og slankere hverdag, hvor du ikke konstant er på kur og leder efter den en effektiv kur efter en anden. Tab dig på den fede måde med masser af mad og hyggestunder. Hos sund gælder det nemlig også om at have det godt. Det gælder om at trives med alt, hvad du gør. Det gælder om at nyde turen. Slankekur helt uden at gå på slankekur – kan det blive bedre. Få de to ikke slankebøger som e-bøger for kun 89,- kr. Her får du teori og praksis.