Kan du sælge sundhed

Kan du sælge sundhed

Kan du sælge sundhed i form af denne e-bog, så læs du blot videre under billedet, hvor du kan læse at om vores franchise betingelser og salg af bogen “ET GODT HELBRED – Lynguiden”. Hele fortjenesten bliver din uanset mængden af bøger du sælger. Vejledende udsalgspris pr. bog er 99,- og hele fortjenesten kan blive din!

Men først skal du have muligheden for at se, om det er noget for dig.

Her finder du bogen “ET GODT HELBRED – Lynguiden”. Vi håber, at du vil få god fornøjelse af den, som så mange hundrede andre, der har download’et denne bog. Blandt de kunder, der har bogen enten som e-bog eller trykt bog hører Tulip, kunder fra Fitness.dk, Peugeot, SSI Schäfer, flere banker og offentlige institutioner m.fl.

Husk at downloade denne e-bog på din pc.

Formidler du sundhed og ønsker du at formidle/sælge netop denne bog, så læs videre herunder…

Et godt helbred forside

Sælg denne e-bog til dine kunder og få hele fortjenesten..

Måske har du mange kunder indenfor dit sundhedsområde, men du mangler en måde at tjene flere penge på, så er der rig mulighed for at tjene penge med denne e-bog. Med en samarbejdsaftale med sund kan du sælge alle de bøger du ønsker i hele 2016 og få hele fortjenesten selv! Du køber rettigheden til selv at sælge bogen i 2016 for kun DKK 999,- For dette beløb får du nu mulighed for at sælge bogen til alle dine kunder og tjene penge på bogen. Du får fuld fortjeneste af hver bog du sælger. Efter aftalt samarbejde kan du lægge bogen på din hjemmeside og dermed få mulighed for at sælge bogen igen og igen. Vejledende udsalgspris er DKK 89,- Om du sælger 10 bøger, 200 bøger eller endnu flere i resten af 2016, så er din pris kun DKK 999,-

Vil du vide mere, så send en mail til sund@sundnu.com eller sms “e-bog” til 40424082 og du vil blive kontaktet med henblik på videre samarbejde.