Foredrag kost og motion

Forfatter og certificeret konsulent i ernæring og sundhed giver dig her med Foredrag Kost og Motion et godt indblik i, hvorfor nogle mennesker trods masser af motion, strikse kure og masser af grøntsager alligevel ikke klarer vejen uden om sygdom. Her får du vejen til sundhed, vejen uden om mange af vores dages alvorlige livsstilssygdomme. Med Foredrag Kost og Motion får du redskaber til en sund kost i hverdagen og gode råd og motivation til, hvorfor du bør dyrke motion og hvilken motionsform, der måske matcher dine behov bedst. Her er der ingen løftede pegefingre. Her får du sundheds foredrag, der møder dig præcis, der hvor du er i livet. Sund, mindre sund, slank eller overvægtig. Anja Nielsen står bag flere bøger om sundhed, motion og trivsel. Book dit Foredrag Kost og Motion allerede i dag på mail sund@sundnu.com eller på tlf. 40 42 40 82.

Pris for foredrag er 12.500,00 kr. ex moms. – varighed 2 x 45 min.

Foredrag + Vi laver juice og bager stenalderbrød

Foredrag kost og motion med forfatter Anja Nielsen

Anja Nielsen har gennem flere år holdt foredrag for både små som store virksomheder, offentlige institutioner, i fitness centre samt hjulpet et hav af mennesker med alt fra vægttab til optimering af muskler, blodtryk, kolesterol og energiniveau. Med Foredrag Kost og Motion får du indblik i, hvordan din krop fungerer. Hvorfor din hjerne kan snyde dig, hvorfor du kan tage på i vægt om natten og hvorfor sundhed starter i dit hoved. Der er fokus på trivsel, godt humør, en overskuelig måde at gribe sundhed og motion an på og ikke mindst, så får du redskaber du kan implementere allerede fra dag 1.

Foredrag Kost og Motion

Med Foredrag Kost og Motion får du indblik i, hvorfor nogle fødevarer sætter din forbrænding ned og hvorfor nogle sætter din forbrænding op. Med Foredrag Kost og Motion får du indblik i din krop. Med Kost og Motion får du redskaber, der lader dig arbejde med din krop og ikke mod den. Bliv fri for uønsket fedt om sidebenene ved at forstå din krops mekanismer. Du får ikke alene stor indblik i kost og motions betydning for dig og dit helbred, men også stor indsigt i, hvad de forskellige fødevarer bidrager med af enten sundhed eller sygdom. Få styr på, hvordan du helt selv kan være med til at optimere både blodtryk og kolesteroltal. Få dit energi niveau op ved at forstå lidt om blodsukker. Her er vejen til sundhed og regelmæssig motion, der ikke alene slanker dig men giver dig mere energi i hverdagen, øget velvære og masser af trivsel. Med Foredrag Kost og Motion kan det næsten ikke blive mere overskueligt at være sund. Book dit Foredrag Kost og Motion på tlf. 40 42 40 82 eller på sund@sundnu.com.

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen