Om sund

sund er startet af Anja Nielsen, cert. konsulent i ernæring og sundhed, ud fra et ønske om at tilføre den danske befolkning en viden om sund livsstil, der burde være alle menneskelige skabninger forundt. Denne viden er baseret på få let anvendelige værktøjer som du hos sund let kan tilegne dig og lære at implementere i din hverdag. Værktøjer der ikke alene vil vise dig vejen til fysisk, men også mentalt velvære. Dette er ikke et slankeprogram eller en kostomlægning baseret på kalorieregulering, streng diæt eller lignende. sund  tager udgangspunkt i dine individuelle behov baseret på en analyse af din krops optimale brændstof.

”Sig mig hvad du spiser og jeg skal sige dig hvem du er”      

                                                                                                              Brillat-Severin

sund er baseret på dokumentation, forskning, analyse og praktisk erfaring fra nogle af verdens førende eksperter indenfor kost og ernæring, sund livsstil og motion. Af følgende vigtige personer kan nævnes Paul Chek, Dr. Mercola, William Wolcott, Mary Enig, Sally Fallon, Uffe Ravnskov, Doug A. Kaufmann, Kathleen DesMaison, Loren Cordain, Udo Erasmus, Orla Zinck, Torben Hallas-Møller m.m. Alle forskere, professorer, læger eller ernæringseksperter, der gennem årevis af studier har været pionerer indenfor hver deres område. En viden, der nu med sund bliver let tilgængelig og ikke mindst praktisk anvendelig for dig, der ønsker en bedre hverdag med optimal styrke, helbred og vitalitet.

Med udgangspunkt i sund livsstil vil sund introducere en holistisk tilgangsvinkel, der gør det muligt for dig at forstå den større sammenhæng mellem indre og ydre påvirkninger og din fysiske og mentale sundhed. At det kan være så let og indlysende og alligevel så kompleks og indviklet at forstå den menneskelig krop er blot ét af eksemplerne på, at man ikke kan løbe om hjørner med moder natur.

Egentlig kan det ikke være mere simpelt: Du har ansvaret for din krop og dit helbred, så hvorfor ikke begynde her. Lad sund vise dig vejen til en sund livsstil……

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen