Tro kan flytte bjerge – Styrk din sundhed

Tro kan flytte bjerge og gøre underværker for din sundhed. Du kan tænke dig sund og du kan tænke dig syg – groft sagt. Hvordan er det muligt…

Tro kan flytte bjerge eller gøre dig sundere generelt. Hvis kroppen (hjernen) tror, at der nu vil ske den nogen godt, så vil det center i hjernen kaldet nucleus accumbens udløse et kemisk stof (dopamin), der reducerer kroppens smertefornemmelse. Du kan tænke dig til mange kemiske reaktioner i din krop. Placeboeffekten er et godt eksempel. Forsøgsgrupper med personer, der får en virkningsfuld pille og en anden gruppe personer, der får en pille uden nogen virkning oplever overraskende tit at opnå det samme helbredsmæssige resultat. Ingen af personerne ved, om deres pille virker eller ej. Dette bevidner om noget, at tro kan flytte bjerge. Det er hos nogle personer ganske enkelt tilstrækkeligt, at de tror, at de bliver raske for at sætte nogle processer i gang i kroppen, der optimerer mulighed for reparation og sundhedstilstand.

Tro KAN flytte bjerge … Der er eksempler på mange personer, der enten pga. kræft, lammelse eller anden form for alvorlig sygdom groft sagt, er opgivet af det etablerede sundhedssystem. De har stået tilbage med diagnoser som uhelbredelig kræftsyg eller lam for livet, men en utrolig indsats fra personen selv har vendt deres livssituation fra håbløs til et liv med generhvervet sundhed og førlighed. Flere kræftsyge har stik mod alle prognoser genvundet helbredet blot ved rigelige mængder daglig latter og positiv tænkning, dvs. virkelig tro på, at de nu bliver raske samt ved konstant at omgive sig med personer eller ting, der har givet dem trivsel, tryghed og ikke mindst mulighed for latter i store daglige mængder.  Din overbevisning og din tankegang fremme eller modvirker sunde processer i din krop. Tro kan flytte bjerge og med positive tanker kan DU gøre en forskel. Tro kan flytte bjerge, men det betyder, at du OPRIGTIGT ksla tro på det.

En lam person, der få måneder efter at være opgivet med henblik på genoptræning kan forlade sygehuset på sine egne to ben blot drevet af troen på sine egne evner til at blive rask og positiv tænkning.

Hver tanke du har, er i hver eneste trillion af dine celler. Det er derfor at tro kan flytte bjerge.

De tanker, du havde sidste år skaber din krop dette år. Lad mig forklare nærmere i det følgende.

Tankens kraft

Hvor stor indflydelse har tankens kraft? Du skal nu prøve at forestille dig et køkken, som jeg nu vil beskrive. Så glem alt om dit eget køkken. Du må endelig ikke tænke på dit eget køkken. Glem alt om dit køleskab, farven på dine skabslåger, hvordan dit komfur og din opvaskemaskine ser ud. Glem alt om farven på væggene. Tænkte du lige på dit køkken? Ja, det gjorde du vist. Det er ganske enkelt det, der kaldes at visualisere. Hvis du, på dage hvor alting driller, forsøger at visualisere, at kalde et bestemt billede frem i dit hoved, der gør dig glad fx en hyggelig familiestund eller en tur på stranden, vil du kunne ændre de negative signaler til positive signaler og derved gøre din krop og dit helbred en tjeneste.

Du kan ved tankens kraft vende en sygdomstilstand til det bedre (ledsaget af andre sundhedstiltag som tidligere nævnte livsstilsændringer), men omvendt kan du også fremskynde en sygdom blot ved at stresse over at du har den eller stresse over, hvor forfærdeligt det vil blive i fremtiden. Ubehag og stress i form af negative tanker er medvirkende faktorer i udvikling af sygdom. Stress har også stor indflydelse på den hastighed, hvormed din sygdom udvikler sig. Prøv derfor altid at fokusere på de gode ting i dit liv. Det kan være en støttende familie, en forfriskende solskinsdag, muligheden for at blive rask etc. Prøv at overtale dig selv til overvejende at tænke positivt. Med positive tanker kan du ændre dit liv, din adfærd, din verden. Med positive tanker kan du ændre dit helbred, din vennekreds, din jobsituation. Tro kan flytte bjerge. Hvis du oprigtigt tror.

Alfa bølger

Det at programmere dig selv til at tænke mere positivt og føle større velvære og trivsel i dit liv gøres bedst fx inden du skal sove. Når du befinder dig i en dyb tilstand, hvor du er meget afslappet. Så befinder du dig i en tilstand, der kaldes alfa. Her kører hjernen så at sige på halvt blus. Det er med en frekvens på 7-14 hjernesvingninger pr. sekund. De andre tilstande kaldes beta, teta og delta.  

Beta er, hvor du er lysvågen og ved fuld bevidsthed (14-21 hjernesvingninger pr. sekund).

Teta er, hvor du sover let og er i en tilstand af indre bevidsthed (4-7 hjernesvingninger pr. sekund).

Delta er, hvor du befinder dig i dyb søvn og underbevidstheden arbejder (under 4 hjernesvingninger pr. sekund).

I alfa er du mest modtagelig for at overbevise din hjerne om nødvendigheden af nye tiltag i dit liv. Det er også i denne tilstand, at du med fordel kan visualisere eller dagdrømme. Med den rette sindstilstand og dermed mulighed for at hjernen kan gøre sit job optimalt – holde dig sund og glad – kan du gøre underværker for dig selv og din krop. Tro kan flytte bjerge hvis du gør en indsats.

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen