Kropsmåling

Kropsmåling – Få styr på din forbrænding

Kropsmåling er vejen for dig, der er træt af slankekur og motion uden resultater. Med en krops- og forbrændingsanalyse kan du glemme alt om at tælle kalorier.

Kropsmåling eller en krops- og forbrændingsanalyse er vejen frem, hvis du ønsker at tabe dig på en sund og behagelig måde, der sørger for at kroppen ikke stresser dig. Måske er du så vant til at gøre brug af slankekure, at du helt har glemt, at der findes en letter og mere behagelig måde at nå din optimale kropsvægt på – nemlig at give din krop præcis, hvad den har brug for. Med en kropsmåling får du konkrete tal. Med den rette analyse af dine tal kan du i samråd med en certificeret konsulent tilrettelægge din kost således, at det både bliver let og overskueligt i hverdagen samt at du får alt det at spise du behøver – UDEN at det besværliggør din hverdag, UDEN slankekur og UDEN afsavn. Hos sund laver vi kropsmåling og kropsanalyse for at give dig de bedste redskaber til at få den krop, som du altid har drømt om.

Kropsmåling indeholder følgende:

 

Muskelmasse • Fedtmåling • Væskemåling • Knoglemåling • Body Age/Fysisk alder

Måling af stofskifte  • Måling af fedt omkring de indre organer • BMI

 

Der er mulighed for måling af syre-base test og måling af blodtryk og totalkolesterol, hvis det aftales på forhånd.

 

Kropsanalyse gør det lettere at nå din optimale vægt

Med en kropsanalyse eller en kropsmåling  vil du få konkrete tal på din krop og dens behov. Der er ingen grund til at du skal arbejde hårdere for at opnå din optimale kropsvægt, når du kan få din egen krop til at gøre meget af arbejdet for dig ved at give den de rette redskaber. En kropsmåling og en kropsanalyse er vejen for dig, der har prøvet slankekur efter slankekur for blot at ende med endnu flere overflødige kilo efter endt slankekur. Slankekur er IKKE vejen frem, hvis du ønsker en sund og slank krop. Fordelen ved kropsmåling er, at du får redskaber til at tabe dig på en stressfri og behagelig måde uden afsavn. Hos sund skal du nemlig det modsatte af mange slankekure – her skal du SPISE DIG SLANK! Og det virker! Med en krops- og forbrændingsanalyse kan du gå bikinisæsonen i møde med godt humør og en slankere og fastere krop.

Professionel kostvejledning

Når du bestiller en kropsmåling hos sund vil du få kostvejledning af en certificeret kostvejleder. Du vil blive målt og vejen og efterfølgende få en snak omkring dit videre forløb. Én enkelt kostvejledning giver dig de redskaber du har behov for. Med blot en kropsmåling med tilhørende konsultation og kostvejledning vil du være godt rustet til din nye forbedrede livsstil. En sund livsstil uden afsavn. En sund livsstil, hvor der er fokus på glæde, trivsel samt at dække kroppens behov på en sund og slankende måde. Du får naturligvis en UDSKRIFT PÅ DINE TAL og en vejledning for, hvordan du skal gøre ved dine måltider. Hos sund skal det ikke være kompliceret at spise. Hos sund er mad en nydelse. Det kan dog være svært for dig at se det på den måde, hvis du gang på gang har været på slankekur, hvis du gang på gang har lidt nederlag, hvis du gang på gang har mødt mad som din fjende og ikke din ven. Det laver vi om på. Vi lader din krop gøre arbejdet, så du kan nyde dit liv, opnå dine mål og få en gladere og mere meningsfyld hverdag, hvor du ikke konstant skal være bekymret for, hvad du putte i munden. Lad en kropsmåling med tilhørende kropsanalyse og kostvejledning blive starten på din nye og gladere livsstil. Lad sund vise dig vejen til en sundere livsstil.

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen