Sunde medarbejdere

Få sunde medarbejdere med konsulent i ernæring og sundhed, Anja Nielsen, træning med bokser, Anita Christensen og teambuilding og coaching med Bjarne Platz.

Sunde medarbejdere kan gøre den helt store forskel. Motivation, energi og samarbejde har optimale betingelser, når medarbejdere er sunde, raske og glade. Hos sund hjælper vi gerne på vej mod et bedre helbred, en øget motivation, kostvejledning, coaching, teambuilding m.m.

Sunde medarbejdere finder du alt om hos sund’s underafdeling www.medarbejderoptimering.com med bl.a. tidligere tredobbelt verdensmester i kvindeboksning Anita Christensen, certificeret konsulte i ernæring og sundhed Anja Nielsen og teambilder samt NLP coach Bjarne Platz.

 

Få sunde medarbejdere med sund

 

Vi tilbyder kropsanalyser med måling af kropsmasser som:

  • Muskelmasse
  • Fedtmasse
  • Væskestatus
  • Knoglestatus
  • Fysisk alder
  • BMI
  • Forbræning/stofskifte

Her sørger vi for sunde medarbejdere ved hjælp af kropsanalyse, udskrift og individuel vejledning. Hver enkelt medarbejder får redskaber til at opnå de mål, der ønskes nået inden for realistiske rammer. Vi sørger for sunde medarbejdere i form af motionsvejledning, foredrag og coaching. Få et eller flere foredrag og kurser, der klæder medarbejderne på til at hjælpe hinanden med øget sundhed i hverdagen. Få sunde medarbejdere med coaching og teambuilding, der styrker fællesskabet og den øgede indsatsstyrke. Med få overskuelige redskaber kan trætte, umotiverede og til tider energiforladte medarbejdere få et frisk pust og motivation til at kæmpe sammen om en bedre virksomhed. Øget indtjening, øget indsats og øget ansvarsfølelse er blot nogle af de fordele vi stræber efter, når vi underviser både mentalt og fysisk i optimering af medarbejdere. Hos sund og medarbejderoptimering.com arbejder vi ud fra devisen om det HELE menneske – både krop og psyke skal være med. Sund i toppen er sund i kroppen og omvendt.

Hos medarbejderoptimering.com finder du alt du behøver for at få info om vejen til sunde medarbejdere, en sundere arbejdsplads – både fysisk og psykisk. Sunde medarbejdere handler nemlig ikke blot om taljemål. Hos sund og medarbejderoptimering.com arbejder vi med det hele menneske. Her tager vi hånd om dit helbred og guider dig til hjælp-til-selvhjælp helt i dit eget tempo. Sunde medarbejdere kommer, når der er motivation, så ved at fremme motivation, energi, teamspirit og styrke mht. personlig udvikling, så er virksomheden bedre klædt på. Sunde medarbejdere er nøglen til en sund og velfungerende virksomhed, hvor alle arbejder for samme mål og ikke blot hytter eget skind.

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen