Billigt foredrag sundhed

Find billigt foredrag sundhed hos sund. Her får du foredrag med forfatter og cert. konsulent i ernæring og sundhed, Anja Nielsen.

Book et foredrag med sundhed og få en ny og sundere livsstil du slet ikke havde drømt om var mulig. Hos sund finder du bl.a. billigt foredrag sundhed med forfatter og certificereret konsulent i ernæring og sundhed, Anja Nielsen. Dette foredrag giver dig ikke alene opskrift på sundhed, men også vejen til velvære, øget trivsel og masser af glæde over at få sundhed i din hverdag. Her får du muligheder og ikke begrænsninger. Her er det sjovt at tabe sig og bliver sundere – her skal du spise dig slank helt uden at tælle kalorier. Her får du billigt foredrag sundhed med brugbare redskaber fra dag 1. Den direkte vej til mere energi, øget velvære og en mere overskuelig tilgang til sundhed. Book dit foredrag på sund@sundnu.com eller tlf. 40 42 40 82.

Pris for foredrag er 12.500,00 kr. ex moms. – varighed 2 x 45 min.

Her får du foredrag + vi laver sund juice og stenalderbrød

Billigt foredrag sundhed med Anja Nielsen

Sundhed er ikke lig med slankekur. Hos sund er slankekure faktisk forbudte. Her gælder det om alle de spændende muligheder. Her skal du ikke lide afsavn. Med billigt foredrag sundhed med Anja Nielsen får du et stort indblik i, hvordan din krop fungerer. Du får med billigt foredrag sundhed også indblik i, hvorfor din krop ikke gør som du beder den om. Hvad er årsagen? Hvordan kan du ændre den onde cyklus uden at lide afsavn og uden overdreven motion. Med billigt foredrag sundhed får du mulighed for at lære din krop at kende. Med billigt foredrag sundhed får du mulighed for at få de redskaber, der passer præcis til din krop. Ikke alle har brug for det samme. Vi har ikke ens behov. Anja Nielsen viser dig med billigt foredrag sundhed vejen til at få din krop til at arbejde for dig, så du ikke selv skal slide så hårdt. Her er trivsel, glæde og et afslappet forhold til mad helt i fokus. Book dit foredrag på tlf. 40 42 40 82 eller på mail sund@sundnu.com.

Hos sund kan du ud over at booke billigt foredrag sundhed og foredrag om kost også booke kurser og individuel kostvejledning. Alle individuelle kostvejledninger foretages på baggrund af krops og forbrændingsanalyse, så du får din krops konkrete behov og ikke følger en generel idé om, hvad alle bør spise – vi er ikke ens, så derfor tilpasses kosten til din kropstype, dine mål og dit behov. Book billigt foredrag sundhed, kurser sundhed eller kropsanalyse hos sund allerede i dag.

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen