Foredrag sund kost

Få foredrag sund kost med forfatter og certificeret konsulent i ernæring og sundhed Anja Nielsen.

Det kan være svært at tabe sig – især uden overskuelige redskaber. Med foredrag sund hos med forfatter og certificeret konsulent i ernæring og sundhed Anja Nielsen får du alle de redskaber du behøver for at komme godt i gang med en sundere livsstil. Med Foredrag sund kost får du øjnene op for alle dine muligheder – her møder du ingen løftede pegefingre, men derimod lette og brugbare råd til dagligdagen, der kan gøre din livsstil sundere, give dig mere energi og motivere dig til et liv fyldt kost, der bidrager med liv og overskud i din krop. Book dit foredrag på tlf. 40 42 40 82 eller på mail sund@sundnu.com.

Foredrag sund kost

Pris for foredrag er 12.500,00 kr. ex moms. – varighed 2 x 45 min.

Foredrag + Vi laver sund juice og bager stenalderbrød

Med Foredrag sund kost kommer du ikke alene hjem med en god indsigt i de forskellige fødevarer, men også et stort indblik i, hvad de forskellige fødevarer gør ved din krop. Foredrag sund kost viser dig, hvilke fødevarer, der bidrager til et sundt kolesterol tal. Kost, der bidrager til et sundt blodtryk og en god væskebalance og du vil måske blive helt overrasket. Her skal du spise dig slank. Dette foredrag om sund kost og ernæring fortæller dig alt du behøver at vide for at implementere sundhed i din hverdag. Dette sundhedsforedrag er ikke alene en øjenåbner for mange mennesker, der måske i årevis har spist fedtfattigt og kontrolleret i håb om at tabe sig, men ikke har opnået det ønskede resultat. Foredrag sund kost viser dig vejen til et sundt vægttab, en sund livsstil og en overskuelig hverdag med masser af sundhed. Book dit Foredrag om sund kost med forfatter og certificeret konsulent i ernæring og sundhed, Anja Nielsen, på sund@sundnu.com eller på tlf. 40 42 40 82.

Hos sund kan du booke Foredrag sund kost og foredrag omhandlende motion, trivsel, medarbejderoptimering, teambuilding, NLP, søvn, væskeindtag m.m. med bl.a. forfatter og certificeret konsulent i ernæring og sundhed, Anja Nielsen. sund tilbyder endvidere foredrag med NLP coach og teambuilder Bjarne Platz samt tidligere tredobbelt verdensmester i kvindeboksning Anita Christensen.

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen