Hjernen – Sådan fungere hjerne, sundhed og drømme

Hjernen kan let snyde dig for sundhed og alle dine drømme. Lær at tænke positivt og forstå, hvordan din hjerne fungerer, så du lettere opnår optimal sundhed.

“Når vi er lykkelige, er vi altid gode, men når vi er gode,

er vi ikke altid lykkelige”.

– Oscar Wilde –

Du og din hjerne bestemmer. Du er groft sagt et resultat af alt, hvad du gennem dit liv har tænkt og følt. Du kan være præget af opdragelse, hændelser og begivenheder, minder og forestillinger om, hvordan ting er eller bør være. Du kan have arvet en selvtillid og tro på dig selv fra dine forældre, eller du kan have mangel på samme. Du kan videreføre en given livsstil, god eller dårlig, og leve et liv præget af enten pligter og daglige gøremål eller drømme. Du kan leve et liv, hvor du forsøger at kombinere begge dele. Du kan træffe beslutninger, der ikke nødvendigvis stemmer overens med dine egne inderste ønsker, men som er nødvendige i en given periode af dit liv for at gå på kompromis med de mennesker, du har valgt at dele dit liv med. Af og til må egne drømme og mål sættes på standby på grund af familie, karriere eller du må vige pladsen for at dine nærmeste kan få opfyldt deres drømme. Du kan være mere eller mindre lykkelig. Nogle mennesker går igennem livet med troen, at alt det de ikke har opnået eller udlevet, er alle andres skyld. At de aldrig er blevet givet muligheden eller født med en sølvske i munden, men der er ikke andre end dig til at forfølge dine drømme. Uanset din alder, dit køn, social status, opvækst og religion er det ikke umuligt at forfølge din drøm.

Du skal blot være opmærksom på, at din hjerne let kan snyde dig. Hvis du ikke konstant minder dig selv om din drøm, vil hjernen langsomt glemme den på grund af mere presserende behov. Langt hen ad vejen styrer din hjerne nemlig din gøren og laden, men hvis du først er bevidst om dine tanker, er du kommet langt.

Hvis du først er bevidst om, hvordan din hjerne fungerer og har indflydelse på resten af din krop, er det lettere for dig at få din drøm til at blive til virkelighed. Når du først har kendskab til hjernen, kan du i høj grad snyde den. Men ingen drøm uden de rette byggesten til resten af din krop, da krop og psyke er to uadskillelige størrelser. Vi har selv stor indflydelse på, hvordan vores fysiske krop ser ud, indflydelse på vores energiniveau og overskud til at gøre plads til drømmen.

Alle celler i vores krop fornyer sig konstant, og hjernen finder også nye veje at gå, hvis vi giver mulighed for det. Denne sundhedside giver dig hjælp til selvhjælp, da det vi tænker ender med at blive til den virkelighed, vi lever i – drøm eller ej.

“Vi har ikke blot ansvar for, hvad vi gør, men også hvad vi undlader at gøre”

– R. Ehateley –

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen