Sundhed – Hos sund er det lettere at tabe sig

Sundhed behøver ikke være en videnskab. Hos sund giver vi dig redskaberne til en sund og glad livsstil uden slankekur og kalorietælling. Her spiser du dig slank.

Sundhed og glæde burde være en fast ingrediens i din hverdag uden at det bliver kompliceret. Sundhed og velvære både fysisk og psykisk er grundelementer i al undervisning og kursusvirksomhed hos sund. Vi viser dig, hvordan sundhed kan være en del af din hverdag uden at du skal gøre brug af hverken slankekur eller behøver at tælle kalorier. Hos sund skal du tværtimod spise dig slank! Hvor meget du har brug for at spise og hvad din krop behøver for at DU KAN  NÅ DINE MÅL er præcis, hvad vi her hos sund kan hjælpe dig med ved blot en enkelt KROPSMÅLING. Hos sund viser vi dig vejen til sundhed – på den fede måde!

Sundhed uden afsavn

Sundhed behøver ikke være et liv med overdreven motion og evigt gnasken af gulerødder. Hos sund ligger vi vægt på trivsel, så vi møder dig præcis, der hvor du er i dit liv. Vi starter med at give dig en KROPSMÅLING med tilhørende krops- og forbrændingsanalyse, derved sikrer vi os, at du kommer helt på rette vej. Her skal du ikke tælle kalorier for at få sundhed ind i din hverdag. Her får du slanketips på den fede måde. Her får du sundhed ved at spise dig slank med de rette fødevarer og i den rette mængde. Her skal du ALTID SPISE DIG MÆT og ikke tænke over om du synder. Hos sund gør vi brug af 80/20 metoden. Her skal du have 80% sundhed i dit liv og så er der også plads til alt det sjove. Vi lægger vægt på at en sund livsstil skal være sjov og overskuelig og vigtigst af alt, så skal sundhed være HELT I DIT TEMPO.

Sund livsstil der holder for evigt

Når du først har lært de simple grundelementer inden for sund livsstil hos sund, så er det faktisk ikke så svært at få mere energi, overskud og velvære ind i dit liv. Du skal have overskud for at kunne lave livsstilsændringer og det giver vi dig med på vejen. Sund livsstil og sundhed skal nemlig gøres i dit tempo og på en let og overskuelig måde ellers ender du hurtigt i gamle og usunde vaner. Vi giver dig vejen til sundhed med lette redskaber du kan bruge i hverdagen. Du skal hverken købe ukendte og uoverskuelige madvarer. Vi tager udgangspunkt i din nuværende livsstil og bevæger os fremad i et overskueligt tempo. Alt du behøver er en KROPSMÅLING. Med en krops- og forbrændingsanalyse kan vi let finde den helt rette og overskuelige vej for dig, der gerne vil opnå en OPTIMAL KROPSVÆGT og få mere energi og velvære ind i dit liv. Ladsundvise dig vejen – på en let og overskuelig måde…

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen