Styrketræning – Boost din forbrænding

Dyrker du styrketræning kan du booste din forbrænding. Få en tonet, muskuløs og mere energifyldt krop med styrketræning, der øger dit hvilestofskifte. Lær mere om optimering af forbrænding her hos sund. Hør også om de populære KROPSMÅLINGER med tilhørende krops- og forbrændingsanalyse, der giver dig konkrete tal på din krop og dit behov for dagligt kalorieindtag.

Styrketræning holder gang i hvilestofskiftet

Dit hvilestofskifte kaldet RMR (resting metabolic rate) bliver højere med styrketræning. Dermed kan du forbrænde flere kalorier pr. dag. Dit stofskifte og din forbrænding styres af mange faktorer, men i bund og grund er styrketræning en fordel, da det både er med til – som navnet antyder – at styrke dine muskler samt holde din forbrænding aktiv. Hvilestofskiftet bruger du bl.a. til at opretholde normale kropsfunktioner med styrketræner du, så sikrer du dig en bedre fedtforbrænding. Styrketræning kan kombineret med en individuel tilpasset kost give dig de bedst mulige resultater, når det gælder forbrænding.

Kan styrketræning ændre mit stofskifte?

Styrketræning kan være en medvirkende faktor, når det gælder din forbrænding og dit stofskifte. Styrketræning bevirker nemlig at du har aktive celler. Når du motionere og når du styrketræner, så nedbryder du muskelvæv. Det er i restitutionsperioden (perioden mellem 2 træninger), hvor kroppen opbygger sit muskelvæv igen – har du trænet og restitueret korrekt så skulle du gerne ende med en større muskelmasse efter din styrketræning samt en højere forbrænding.

Kan jeg nøjes med styrketræning

Selv om du kan booste din forbrænding med styrketræning, så bør styrketræning ikke være den eneste form for motion som du dyrker. Motion i form af styrketræning er en fantastisk måde at tone og styrke hele dit muskelkorset, men kombinerer du det med eksempelvis kredsløbstræning, så vil du få flere fordele rent sundhedsmæssigt. Med kredsløbstræning får du pulsen op. Du styrker dit hjerte og får pumpet blod ud i alle yderpunkter af din krop. Alle dine celler bliver iltet på en helt anden måde end når du dyrker styrketræning.

Få de bedste resultater ud af din træning

Måske dyrker du styrketræning, men synes ikke du får de resultater ud af det som du ønsker. Dine resultater afhænger i høj grad også af den kost du spiser. Får du ikke tilstrækkeligt med eksempelvis protein i forbindelse med styrketræning, så opnår du ikke samme resultat, som hvis du giver din krop, hvad den har behov for. Med styrketræning skal du sørge for tilstrækkeligt protein – ikke for meget – men tilstrækkeligt. Med en KROPS- OG FORBRÆNDINGSANALYSE kan du få individuelle tal på, hvad din krop har behov for. Du kan få en decideret kropsanalyse og dermed få styr på din forbrædning og din muskelmasse. Og hvem vil ikke gerne have det optimale ud af sin træning…

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen