Drop slankekuren – den gør dig tyk

Slankekure har aldrig gjort nogen godt i det lange løb. Drop slankekuren og implementer i stedet få simple grundregler i dit liv, der giver dig optimal kropsvægt uden afsavn.

Skønhedsidealer

Du er dagligt omgivet af skønhedsidealer. Men sæt alligevel realistiske mål for din egen kropsopfattelse. Sund i toppen, så er du sund i kroppen. Glad i toppen, så er du glad for kroppen. Trivsel er vigtig. Vær glad for dig selv og din krop. Der skal være plads til i ny og næ at hygge sig med veninderne – få et glas rødvin, nyd et stykke kage, smid fødderne op og læs en bog og glem alt om motion og nyd livet. Dette skal du huske at gøre ind i mellem. Det er intet problem, når blot du vælger overvejende at have en sund livsstil. Der skal være plads til at nyde livet.

Slankekure gør dig tykkere om maven.

Slankekure resulterer som oftest i en sultfornemmelse eller manglende tilfredsstillelse af hjernens mæthedscenter. Desuden er slankekure forbundet med stor psykisk stress, da du konstant tænker på mad – enten det du skal have, eller det du ikke må få m.m.

Nogle slankekure stresser kroppen så meget at det bliver skadeligt

Når kroppen ikke får, hvad den har behov for går den i kæmp-flygt position. Derved gemmes der på alle reserver inkl. fedtdepoter, da kroppen jo ikke ved, hvornår der er tilstrækkeligt med mad igen. Du har jo netop undladt at give kroppen det, den bad om. Du er ikke mæt – derved bliver kroppen ved med at lede (stresse), og du bliver ikke tyndere. Det, du vil miste ved en slankekur, der giver hurtige resultater, er vand og muskelvæv. Dette er ekstremt farligt og usundt. Du gør skade på dit eget væv og beder kort sagt kroppen om at gå til angreb på sig selv.

De kilo du eventuelt vil have tabt vender ofte frygteligt tilbage – og ofte flere end du havde før. Hele pointen er tab dig ikke hurtigt – det er usundt. Tab dig i moderat tempo derved taber du fedt og ikke vand og muskelvæv. Det drejer sig om en ændring af livsstil ikke et hul fra eller til i livremmen.

Glem alt om slankekur

I sund’s principper er der ikke noget, der hedder slankekure. Ikke noget med at tælle kalorier eller veje dit mad. Du skal lære at lytte til din krop, for selv din krop har ikke brug for det samme antal kalorier hver dag. Du skal tage i betragtning, om du stresser mere/mindre, sveder mere/mindre, drikker mere/mindre, sover mere/mindre m.m. Dit behov kan variere meget fra dag til dag. Men nu skal du først lære lidt om din krop. Den skal nok fortælle dig alt. Med en KROPS- OG FORBRÆNDINGSANALYSE får du konkrete tal på din krops behov, på din forbrænding og dit stofskifte, din muskelmasse og dit dagligt kaloriebehov. Med en kropsanalyse behøver du ikke kæmpe forgæves mod en vægt, der ikke når det ønskede resultat. Med en kropsanalyse får du bedre mulighed for at opnå de ønskede træningsresulateter.

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen