Fivefingers sko – Perfekt til træning

Den nye dille er Fivefingers Træningssko. Med Fivefingers Træningssko er det som at gå på bare tæer – som at gå naturligt uden hæmninger for dine tæer og fødder.

I 2007 kårede Times Magazine disse spektakulære og i den grad forformede sko til en af året bedste opfindelser. I Danmark har fiverfingers sko opnået stor popularitet. Forhandlerne har solgt langt flere end forventet og disse enestående fivefingers sko har da også med at imponere, når først de har givet dig fornemmelsen af næsten af gå barfodet.

Fivefingers – det naturlige fodtøj

Fivefingers sko har til formål at give din fod samme bevægelighed som gik du i bare fødder og tæer. Her får tæerne lov at at sprede sig det de skal. Foden kan flexe og støde som den er beregnet til fra naturens hånd. Fivefingers sko lader dig mærke dit underlag. Lader dine fødder mærke jorden under dig. Især ujævne underlag stiller store krav til din fod og med fivefingers sko føler du dig mere som “et med naturen”.

En bedre kropsholdning

Fivefingers sko er designet, således at du kan få optimal positur. Den rette kropsholdning tæller stort, når det gælder sportspræstationer. Disse fivefinger sko er yndet til både træning i center, i maskiner, til styrketræning, som løbesko m.m. Det er også blevet populært blot at bruge disse eksklusive fivefinger sko som almindeligt dagligdags fodtøj. Få  naturlig gangart. Få naturlig løbestil med fivefingers. Du kan få fivefingers sko i flere farver og varianter. Få nogle til hverdag, til fest og til løb. Når først du har prøvet disse spændende sko, så bliver du helt sikkert forelsket.

Styrk dine muskler

Når du bruger Fivefingers Sko, så får du flere fordele. Ikke alene føler du dig mere “connected” med jorden under dine fødder. men også dine muskler og dine underben bliver styrket ved brug af disse fleksible løbesko. Med Fivefingers sko får dine muskler nemlig lov til at arbejde helt naturligt, hvilket giver dig den bedste træningsløsning. Fivefingers sko giver din fod de optimale muligheder for at sende de korrekte signaler til hjernen. Din bevægelig bliver bedre grundet den større fleksibitet. Din balance bliver optimeret og sener og led styrket med træning med de luksuriøse fivefingers sko.

 

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen