Lav din egen juice – Frisklavet sundhedssaft

Købejuice bidrager IKKE til din sundhed. Forstyrrelser i blodsukker og energiniveau, koncentrationsbesvær og manglende energi. Lav grøntsagsjuice selv og bliv supersund.

Købejuice er bare ikke sundt på samme måde som, når du selv laver en lækker juice med friske råvarer og helt uden tilsætningsstoffer. Nogle grøntsagsjuicer kan ligefrem booste din træning og give dig bedre resultater. Drik din juice tilsat en lille smule økologisk friskpresset olie, da du dermed får mulighed for både at optage vandopløselige og fedtopløselige vitaminer i kroppen. Friskt …mmmm…..

Juice på karton er usundt

Købejuice er pasteuriseret (varmebehandlet) og derfor ikke andet end rent sukkervand med lidt tilsætningsstoffer. Købejuice tilsat ekstra vitaminer er ekstra ringe på næring. Jo mere kunstigt, der er tilsat et produkt, jo ringere er det fra starten af. Købejuice danner syre i din krop og bidrager derfor ikke til din sundhed. Generelt er der ikke andre end producenterne, der får gavn af købejuice. Den ringe næringsværdi, det øgede blodsukkerniveau, som juicen frembringer i din krop og de ofte uheldige tilsætningsstoffer bør få dig til at vælge købejuice fra. Spis hellere et stykke frisk frugt (og altid sammen med nødder, så du bedre kan styre dit blodsukker), hvis du gerne vil have de friske vitaminer. Købejuice tilsat C-vitamin og alverdens andre vitaminer er intet andet end syntetiske produkter alligevel. Få dine vitaminer friske og indbydende og ikke fra noget, der har stået måneder eller år på en hylde i et supermarket tilsat utallige konserveringsmidler.

Lav friskpresset juice selv

Hvis du elsker juice og gerne vil have vitaminerne så pres det selv af friske frugter eller grøntsager og drik det indenfor 20 minutter. Vitaminer tåler ikke så meget forarbejdning og mister hurtigt en del af deres næringsværdi. Tilsæt gerne et par dråber madolie, da nogle vitaminer bedst optages sammen med fedt. Der findes et utal af lækre juicer som bare styrker og nærer din krop. Eksperimenter med både frugter og grøntsager og find din egen favorit. Husk dog at frugt alene generelt er en dårlig idé, da det giver for store udsving i dit blodsukker. Spis nødder til eller som nævnt put olie i. På http://rødbedesalat.dk/ finder du masser af nærende og spændende opskrifter på rødbedejuice og informationer om, hvad friskpresset grøntsagsjuice kan gøre for dig og dit helbred. Rødbedesaft er en sand sundheds booster.

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen