Nyd livet – Det gør dig sund

Husk at nyde livet og ikke mindst nuet. Nyd livet og vær taknemmelig for det gode i dit liv. Trivsel gør dig sund. Er du glad, så lever du længere – det viser alle undersøgelser, så nyd dit liv og alt omkring dig for det gør dig sund.

Taknemmelighed gør dig sund

Vær taknemmelig for det du har. Sig tak for ting du får og sæt pris på de venner og familiemedlemmer, der følger dig gennem livet. Sæt pris på dit job, dine boligforhold, din partner og husk, at alt har en mening her i livet. Hvis din livsledsager ikke umiddelbart er indbegrebet af din drømmemand, så forvis dig om, at han helt sikkert vil lære dig noget i dit liv, som vil komme dig til gode nu eller senere. Er det ikke umiddelbart dit drømmejob du befinder dig i, så se det som et skridt på vejen og en række erfaringer, der er nødvendige for at opnå dit drømmejob etc.

Hav tiltro det giver din krop mindre stress

Ting sker af den ene eller den anden årsag, fordi der er behov for det i vores liv. Det er ikke altid, at det er til at se meningen med det, der sker i vores liv, men ofte tiltrækker vi det, vi fokuserer på. Er vi konstant negative overfor omverdenen kommer problemerne ofte susende hen over ørerne på os. En negativ tanke bliver pludselig til en million negative tanker, og vores handlemåde og kommunikation til vores medmennesker lider derunder.  Tænker du først en negativ tanke om en person i dit liv, vil denne negative tanke sikkert føre dig til et utal af negative tanker og erindringer om, hvad den person gjorde, der irriterede dig sidste uge og ugen før den. Er vi derimod positivt indstillet overfor vores omgivelser og taknemmelige for det vi har, så kommer der ofte mere godt på vores vej.

Din tankegang styrer i høj grad dit helbred

Vi kan tænke os til meget. Vi bestemmer selv. Vi ser ofte det foran os, som vi tænker. Prøv at tænke og se det positive i hverdagen. Det er godt for dit helbred. Hvis det hele driller en dag, så prøv at tænke på noget, der gør dig glad. Dine tanker bliver til ord. Dine ord bliver til handling. Vær opmærksom på din tankegang for det bliver din virkelighed. Er du ikke tilfreds med dit liv, så tag din tankegang op til vurdering. Du kan programmere din hjerne til at tænke positivt og dermed tro mere på dig selv og dit værd. Lær at nyde livet. Lær at lukke det gode ind.

Din hjerne modtager signaler – lidt som et tv

Du tænker ca. 60.000 tanker i døgnet. Du kan vælge din helbredstilstand ved at vælge, om du vil tænke positivt eller negativt.

Alt i denne verden har en frekvens eller svingninger. Forskere har, som allerede nævnt, fundet at positive tanker har en højere frekvens end negative tanker. Vores celler kommunikerer med hinanden gennem svingninger. Du bestemmer, hvilke svingninger du sender ud i din krop. Du bestemmer, hvordan dine celler skal kommunikere med hinanden!

Ligesom du kan skifte kanal og se et bestemt program i dit TV via en anden frekvens, kan du vælge at skifte fra negative tanker (lav frekvens) til positive tanker (høj frekvens).

Er du positiv eller negativ?

Om du tænker positivt eller negativt, kan du hurtigt finde ud af. Hvis du føler, at du har det godt, tænker du positive tanker. Hvis du føler dig nedtrykt, irriteret eller ligefrem rasende, tænker du negative tanker. Dine følelser vil altid røbe, om du tænker positivt eller negativt!

               ”Gladere tanker fører i alt væsentligt til en bedre biokemi. En gladere, sundere krop. Det er påvist, at negative tanker og stress i alvorlig grad nedbryder kroppen og forringer hjernens funktion, fordi det er vore tanker og følelser, der uafbrudt gensamler, genordner og genskaber kroppen”.                                    

                                                                                                                                                                          Dr. John Hagelin

Antal arbejdstimer har ingen betydning

Mennesker, der arbejder 60 timer ugentligt og trives, kan være mindre stressede og syge end dem, der arbejder 20 timer ugentligt og ikke trives. Når alt kommer til alt handler det i høj grad om, hvordan du trives og håndterer de situationer, du dagligt befinder dig i. Der er heller ingen tvivl om, at trivsel har at gøre med gode sociale relationer, venner, familie, tryghed og nærvær. Følelsen af at være noget for andre og føle sig elsket og værdsat. Det er essensen af trivsel. Hvis du trives, er du ikke stresset. Trivsel er hovedingrediensen i et godt helbred.

 

 

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© Copyright - Sundnu.com - sund@sundnu.com - tlf. 40 42 40 82 - CVR. 29866821 - Enkeltmandsvirksomhed Handelsbetingelser for Sund v. Anja Nielsen